040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi

Uutiset

SYYS
24
2015

Tarjan messuterveiset: tehokas työvire edellyttää ettei koko ajan hyörytä täydellä kapasiteetilla

Tarja Koski-SipiläTehokkaan työvireen ”taustavoimana” laadukasta palautumista ja paineetonta ajanviettoa. Asiantuntija, onko sinun aivoissasi tilaa?

Euforian Tarja Koski-Sipilä oli puhumassa 23.9.15 Business-messuilla. Messupäivänä olleen syyspäiväntasauksen siivittämänä puheenvuoron aiheena: Energiataso ja vireystila ylös -pienet teot ratkaisevat. Pimenevät päivät asettavat oman haasteensa hyvä työvireyden löytymiselle. Itselle on annettava lupa myös lorvia, koska vain siten on mahdollista saavuttaa euforinen työvire. Puheenvuorossa suunnattiin ajatukset liikuntaa, ravintoon ja palautumiseen, jotka muodostavat fyysisen toimintavireytemme perustan myös aivojen vireyden kannalta.

Puheenvuorossa paneuduttiin Tarjan ammattitaidolla poimimiin jokapäiväisiin valintoihimme, jotka vaikuttavat  pitkällä ja lyhyellä aikavälillä vireystilaamme. Myös hiukan huonosta maineesta kärsiville rutiinitehtäville löytyi positiivinen puoli. Naisjohtajan tarina ja teot palautumisen edistämiseksi herätti vahvaa kiinnostusta kuulijoissa.

COMMENT : 0

Leave a Reply