040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi

Uutiset

HELMI
22
2016
Myyntineuvottelija Tanja Kyllönen on tyytyväinen työnantajansa Ekokem Oyj:n tarjoamaan hyvinvointivalmennukseen, johon sisältyi myös Firstbeat Hyvinvointianalyysi.

Hyvinvointivalmennuksen seuraukset: paino laski, kunto nousi ja palautumisen laatu parani

” Oma asenne itseeni on myös muuttunut, hyväksyn itseni paremmin ja koetan muuttaa elämässäni niitä asioita joihin oikeasti pystyn itse vaikuttamaan.”
Hyvinvointivalmennuksen seuraukset: paino laski, kunto nousi ja palautumisen laatu parani

Myyntineuvottelija Tanja Kyllönen on tyytyväinen työnantajansa Ekokem Oyj:n tarjoamaan hyvinvointivalmennukseen, johon sisältyi myös Firstbeat Hyvinvointianalyysi. Euforian Oy:n valmentaja, liikuntafysiologi Tarja Koski-Sipilän mukaan reipas myyntitykki on siitä ihanteellinen valmennettava, että hän todellakin päätti ensimmäisen valmennuksen aikana tehdä muutoksia elämäntapoihinsa ja piti päätöksestään kiinni systemaattisesti.

Tanja kertoo, että ensimmäisestä valmennuksesta saatu hyöty konkretisoitui hänelle lopullisesti vasta seuranta-analyysissa ja valmennuksessa, jolloin ensimmäisen valmennuksen hyödyn tunsi ja näki selvästi myös tuloksissa.

Tanjan kokemukset työnantajan tarjoamasta hyvinvointivalmennuksesta ovat positiiviiset:

”Henkilökohtaiset tapaamiset olivat kannustavia, sekä opettavaisia kokemuksia omasta itsestä. Ryhmätilaisuudet hyvät siinä mielessä, että niissä käytiin koko ryhmän yhteiset tulokset läpi, jolloin oli jotain mihin omia tuloksia peilata.”

Ainoan pienen miinuksen Tanja antaa hänelle paikallisen ihottuman aiheuttaneesta elektroditeipin liimasta, jolla analysointiin käytettävä mittalaite kiinnitetään iholle. Liikuntafysiologi-Tarja kertookin, että palaute on huomioitu ja hankittu nyt myös herkkäihoisille sopivampia elektrodeja.

Muutokset tulosraportissa olivat näyttäviä

Vuoden aikana Tanjan paino laski hieman. Kuitenkin yön aikainen sydämen leposyke laski kymmenen lyöntiä minuuttia kohden, mikä on paljon. Ensimmäisessä mittauksessa yönaikainen syke oli 54 iskua minuutissa (bpm) ja seurantamittauksessa 44 bpm.

Koko vuorokauden aikaisessa voimavaratasapainossa tapahtui merkitsevä muutos. Aiemmin kaikki päivät kuluttivat voimavaroja ja nyt tilanne on täysin päinvastainen. Jokaisen mitatun ja analysoidun päivän voimavaratasapaino on plussalla, tarkoittaen arjen olevan erittäin hyvässä tasapainossa.

Samoin sekä päivän että yön aikainen palautuminen olivat pahasti pakkasella alussa, mutta yönaikainen palautuminen lisääntyi 29 % ja päivällekin palautumista saatiin lisää 9 %. Palautumista tuli seurantamittauksessa paitsi määrällisesti enemmän, niin se oli myös laadukkaampaa joka mittauspäivänä vähintään 20 mittausyksikköä (RMSSD). Ei ihme, että energiaa löytyy nyt vaikka muille jakaa.

Muutokset elämässä olivat pieniä, mutta säännöllisiä

Tanja löysi avaimet muutokseen pienistä jokapäiväisistä jutuista: ”Ekan valmennuksen jälkeen ajattelin ottaa pienet askeleet kohti parempaa minää. Ihan konkreettisesti, pienillä muutoksilla edettiin. Lähinnä keskityin liikunnan lisäämiseen ja ruokailuun……Säännöllisempi ruokailu, enemmän kasviksia ja tietysti veden juonti ja arkiliikunta mukaan, eli portaat ja kävely. Sekä tietysti töissä siihen, että muistan pitää taukoja vaikka olisi kuinka kiire.”

”Toisen valmennuksen jälkeen totesimme valmentajamme Tarjan kanssa, että vieläkin voin itse parantaa omaa hyvinvointiani. Esim. unen laatuun vaikuttaa se miten rauhoittuu illalla, mitä asioita voisi tehdä toisin ja mitkä häiriötekijät olisi hyvä poistaa kokonaan. Oma asenne itseeni on myös muuttunut, hyväksyn itseni paremmin ja koetan muuttaa elämässäni niitä asioita joihin oikeasti pystyn itse vaikuttamaan.”

Lue lisää Tanjan työnantajan Ekokem Oyj:n ja Euforian yhteistyöstä.

 

PYYDÄ TARJOUS VALMENNUKSESTA

COMMENT : Off