040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi

Uutiset

HELMI
28
2015
Firstbeat Hyvinvointianalyysin päiväkirja on mobiili

Firstbeat Hyvinvointianalyysin päiväkirja nyt mobiilina

Hyvinvointianalyysin päiväkirja toimii mobiililaitteilla

Firstbeat Hyvinvointianalyysin päiväkirja on helppokäyttöinen. Asiakas voi nyt täyttää henkilötietonsa, vastata aloituskyselyyn ja merkitä mittauspäivien tapahtumat kuten kuten uni- ja työajat nyt myös mobiililaitteilla.

Käyttöliittymä toimii PC:llä, Macilla ja mobiililaitteilla, joissa on moderni internetselain. Mobiilin ominaisuuden käyttö ei vaadi erillisen sovelluksen lataamista, vaan toimii selaimessa sähköpostitse toimitetun linkin kautta. Näin asiakas voi käyttää päiväkirjan merkinnöissä hänelle tuttua tekniikkaa missä vaan.

Henkilökohtainen päiväkirja tukee analysointia

Firstbeat Hyvinvointianalyysin hyöty irti vain kunnon päiväkirjamerkinnöillä. Analysointivaiheessa ja tulosten tulkinnan kannalta mittaukseen osallistuvan asiakkaan tekemät päiväkirjamerkinnät ovat sekä välttämättömiä analyysin tekemiseksi että antavat arvokasta tietoa mitattuihin kehon reaktioihin liittyvistä tapahtumista. Tarkoitus on siis kirjata ylös päivän päätapahtumat.

Analyysin toteuttamiseksi seuraavat päiväkirjamerkinnät ovat välttämättömiä:

  • mittauksen aloitusaika
  • työaika
  • uniaika
  • itse koettu unen laatu (päiväkirjassa on tähän valmis asteikko)

Muut merkinnät ovat vapaaehtoisia ja antavat lisätietoa ja tarkentavat ammattilaisen tekemää analyysia kokonaistilanteesta.

COMMENT : Off