040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi

Uutiset

KESä
30
2016

Euforian Mobiili Kuntotestiasema Alma Mediapartnersin tiloissa

Alma Medipartnersissa pyörii Euforian Mobiili Kuntotestiasema

Alma Mediapartnersin henkilöstölle tarjotaan vuosittain mahdollisuutta osallistua kuntotesteihin. Käytäntö on toiminut jo kolmen vuoden ajan, mutta myös muuta liikkumista tuetaan ja siihen kannustetaan työnantajan toimesta. Euforian Mobiili Kuntotestiasema katsastaa  ja analysoi Alma Mediapartnesin henkilöstön kuntoa pääkaupunkiseudulla, muilla paikkakunnilla kuntotestauksesta vastaavat paikalliset työterveyshuollot.

”Omissa tiloissamme tapahtuva kuntotestaus on meille joustavin ja toimivin ratkaisu pääkaupunkiseudun osalta. Myös osallistujilta tullut palaute on ollut innostunutta. Voin ehdottomasti suositella Euforian Mobiilin Kuntotestiaseman palveluja.”

-Carola Rahkola, HR Business Partner

Mobiilin Kuntotestausaseman toiminta pähkinänkuoressa

Mobiili Kuntotestausasema palvelee ja tarjoaa urheiluopistotasoiset kuntoanalyysit. Tuomme mukanamme kestävyyskunnon kartoitukseen tarkoitettuja polkupyöräergometreja, joita voimme ottaa mukaan toiveidenne mukaisesti yhden tai useamman. Kuntotestausaseman palvelut on siis saatavilla sekä henkilökohtaisena palveluna yksi henkilö kerrallaan että aika- ja kustannustehokkaana ryhmätestinä. Toki polkupyöräergometritesti on mahdollista korvata esimerkiksi OwnIndex-lepokuntotestillä, jossa kestävyyskuntoa kartoitetaan sykemittarin kanssa pötkötellen.

Kestävyyskunnon mittaaminen ja analysointi kuuluvat yleensä aina palvelusisältöömme. Se on perusteltua, koska aerobinen kestävyyskuntomme määrittelee pitkälti arjen fyysistä jaksamistamme. Suosittua on yhdistää kestävyyskuntotestiin lihaskuntomittauksia ja toiminnallisia liikkuvuusmittauksia ja/tai  kehonkoostumusmittausta. Myös verenpaineen mittaus kuuluu vakio rutiineihimme ennen pyöräilytestiä.

Euforian Mobiili Kuntotestiasema on Liikuntatieteellisen Seuran laatujärjestelmässä. Lue lisää.

COMMENT : 0

Leave a Reply