040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi

Uutiset

KESä
05
2015

Euforian ja OLOMIA aloittivat yhteistyön -Bilialla heti kuntokatsastukset

Euforianin ja Olomian yhteistyön tavoitteena on tarjota entistä paremmin asiakkaan tarpeet huomioivia kuntoanalyyseja.

Yhteistyö käynnistyi heti vauhdikkaasti Bilia Oy Ab:n vuosittaisilla terveyskuntokatsastuksilla Herttoniemessä, Kaivokselassa ja Olarissa. Volvo-autojen taustatiimi saikin nyt tulosraporttien lisäksi aimo annoksen puhtia kehittää ja ylläpitää fyysistä kapasiteettiaan.

Euforianin puolelta alkaneen yhteistyön nähdään täydentävän hyvin Euforian Mobiilin kuntotestiaseman palveluja. Asemalta löytyy luotettava ammattivälineistö kunnon analysoimiseen ja terveyskunnon mittaamiseen. Myös kuntoanalyyseista vastaavan liikuntafysiologi Tarja Koski-Sipilän kokemus ja tinkimättömyys mm. turvallisuusasioissa takaa asiakkaille luotettavan kuntoanalyysikokemuksen.

Olomian sielun, valmentaja Mia Toivolan positiivinen ja ryhdikäs valmennusote täydentää ansiokkaasti palvelukokemusta, ja kannustaa epävarmimmankin kuntoanalyysijännittäjän ylittämään itsensä.  Parasta on kuitenkin se, että jokainen osallistuja poistuu entistä energisempänä ja hyvillä mielin. Posiviitivisen energian siivittämänä  ja uusin oivalluksin on helppo lähteä toteuttamaan ammattilaisten antamia ohjeita niin liikunnan, palautumisen kuin ravitsemuksenkin saralla.

Tarkoituksena on jatkossa laajentaa yhteistyötä ja tarjota kuntoanalyysien jälkeen laaja-alaista yksilö- ja ryhmävalmennusta terveyden edistämiseksi ja tulosten kehittämiseksi.

COMMENT : 0

Leave a Reply