040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi

Uutiset

HELMI
28
2015
Euforianin hyvinvointivalmennukset Ekokemillä

Ekokemillä Euforian Oy:n toteuttamat Firstbeat Hyvinvointianalyysit

Yhdistämällä moderni sykkeenmittausteknologia, matemaattinen mallinnus ja suuret mittaustietokannat, on mahdollista saada kokonaisvaltaista tietoa kehon palautumisesta. Elämäntapoja muuttamalla on mahdollista vaikuttaa tehokkaasti terveyteen ja hyvinvointiin. Pelkkä tieto ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös ammattilaisen tulostulkintaa siitä, mitä saadut tulokset tarkoittavat kunkin elämäntilanteessa. Pelkkien tulosten sijaan katse onkin projektissa suunnattu tiiviisti eteenpäin ja mahdollisiin elämäntapamuutoksiin. Näihin teemoihin keskittyi Ekokem yhteistyössä Euforian Oy:n kanssa.

Yrityksissä henkilöstön hyvinvointi on keskeinen voimavara. Työnantajat jotka tiedostavat työntekijöidensä tasapainoisen kuormituksen ja palautumisen säätelyn merkityksen, saavat kilpailuetua hyvinvoivan ja suorituskykyisen henkilöstön muodossa. Ekokemilla liputetaan työhyvinvoinnin puolesta ja kannustetaan tiedostaen samalla, että viime kädessä jokainen on henkilökohtaisesti vastuussa omasta hyvinvoinnistaan.

Ekokemin henkilöstöpäällikkö Marja Rekorius pitää konseptia hyvänä sen kokonaisvaltaisuuden ja mittaamalla saatavan konkreettisen tiedon takia.

– On helpompaa motivoitua muokkaamaan elämää terveelliseen suuntaan, kun käytettävissä on konkreettista omaan arkeen liittyvää seurantainformaatiota. Hyvinvointianalyysi toimii herättäjänä, joka tuo elämän kannalta keskeisiä asioita näkyviin, sanoo Rekorius.

COMMENT : Off