040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi
Tyhy- ja virkistyspäivät

Tyhy- ja virkistyspäivät

Tarjoamme liikuntaa, kuntoanalyyseja, aktivoivia ja osallistavia luentoja, liikunnallisia tai älyllisiä kisailuja sekä muuta työhyvinvointia edistävää hauskanpitoa. Tarjoamme ja toteutamme Tyhy-toimintaa kaiken kokoisille ryhmille aina 5 hengestä useamman kymmenen tai jopa satojen henkilöiden tilaisuuksiin.

Tyhy-päivä yrityksenne/ryhmänne omissa tiloissa

Toteutamme tyhy- ja liikuntapäivät yrityksenne omissa tiloissa kokemuksella ja ammattitaidolla. Omissa tiloissa pitkin päivää toteutettuun ohjelmaan on jokaisen helppo osallistua ja kustannukset ja työajan menetys pysyvät hallinnassa ja suuntautuvat pelkästään työhyvinvoinnin edistämiseen, eikä esimerkiksi matkustamiseen. Tämä on hyvä ratkaisu toteuttaa koko porukan yhteinen tyhy-päivä myös silloin, kun kaikkia on vaikea tai mahdotonta saada kokoon ja poistua työpaikalta yhtä aikaa.

Hyvinkään Kytäjän Juhlatila

Mikäli toivomuksena on virkistäytyä tutun työpaikan ulkopuolella. Euforian tarjoaa monipuolisesti virkistyspäiviä Hyvinkään Kytäjän maalaismaisemissa yrityksille ja ryhmille. Paikka sijaitsee vain 60 km päässä Helsingistä, Hyvinkäältä 10 km ja Kytäjän golf-kenttä vain 6 km päässä. Lisätietoja ja kuvia löydät osoitteesta: www.facebook.com/kytajanjuhlatila

Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Etelä-Suomi

Toteutamme yksin ja yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa räätälöityjä virkistyspäiviä PK-seudulla ja koko Etelä-Suomen alueella.