040 179 0025
info@euforian.fi

Pyydä tarjous

Blogi

Tule asiakkaaksemme. Euforian tekee yhteistyötä kaiken kokoisten yritysten kanssa. Asiakkaidemme toimialat vaihtelevat, mutta kuten meillä, ihmiset ovat aina keskiössä.

Euforian tekee yhteistyötä kaiken kokoisten yritysten kanssa. Asiakkaidemme toimialat vaihtelevat teräksestä hampaisiin ja kaikkeen siltä väliltä. Heitä kuitenkin yhdistää se, että he ymmärtävät henkilökuntansa arvon. Ihmiset ovat aina henkilöstöhankkeiden keskiössä sekä meillä että asiakaskumppaneillamme.

 

 


 

Kehon hyvinvointi huomioituna HKL:n henkilöstön turvallisuustapahtumissa

Turvallisuus kuuluu jokaiselle -kiertueen tavoitteena oli HKL:n henkilöstön turvallisuustietouden nostaminen. Euforian toteutti tapahtumissa kehon hyvinvointia määrittäviä kankeuskatsauksia ja valmentajat tarjosivat ohessa mm. neuvoja taukoliikuntaan ja muuhun kehon kunnossapitoon.

”Mittaa notkeutesi -teeman kankeustestillä saatiin asiasisältöjen kylkeen luotua positiivisella tavalla linkkaus esimerkiksi muun elämän ja työn yhteensovittamisen, työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden välille. Usein meillä sattuvaan työtapaturmaan vaikuttaa myös muun muassa kehon motoriikka.

Joustavuus ja tilanteeseen mukautuminen olivat kiertueellamme Euforian valtteja, ja niinpä myös metrovaunussa tehtiin kankeusmittauksia hyvillä mielin. Suosittelemme Euforian terveyspalveluita hyvillä mielin myös turvallisuustapahtumiin!”

-Juhana Hietaranta, turvallisuuspäällikkö, Helsingin Kaupungin Liikennelaitos HKL

Lue lisää HKL:n tapahtumasta ja Euforian Kankeuskatsauksista

 


Parkerin Wellness-päivässä aktivoitui sekä henkilöstö että omat tilat

Parker Hannifin maailman johtava liikkeenhallintateknologioiden ja -järjestelmien valmistaja.

Parker Hannifin Oy:n Suomen myyntiyhtiön omissa tiloissa toteutettiin marraskuussa koko henkilöstön wellness-päivä. Vuosittain toteutettavan päivän tavoitteena on henkilöstön mukava yhdessäolo liikunnan ja hyvinvoinnin merkeissä. Monipuolisessa päiväohjelmassa oli tänä vuonna aamupäivällä virallisia työturvallisuusasioita ja iltapäivällä useita erilaisia liikunta-aktiviteetteja sekä osallistavia luentoja. Parkerin Wellness-päivässä yrityksen omat tilat muuntautuivat moneksi

”Parkerilla pidimme erityisesti siitä, että Euforian yhteyshenkilö halusi tulla katsomaan tiloja ennen kuin tehtiin suunnitelmaa tai tarjousta” kertoo Lassila ja jatkaa: ”tämän yhteisen katselmuksen ja suuntaviivojen läpikäynnin jälkeen saimme nopeasti tarjouksen ja helpon toteutussuunnitelman, joka oli hyvä ja valmis suoraan sellaisenaan. Suunnitelma sisälsi muun muassa jo tarkan aikataulun ja liikuntalajikokeilujen maksimiryhmäkoot. ”

”Kaikki odotukset Euforianin suhteen täyttyivät hyvin. Ehdottomasti voin suositella samanlaista päivää.”

-Anu Lassila, HR-koordinaattori Parker Hannifin Oy

Lue lisää Parker Hannifinin Wellness-päivästä

 


Alma Mediapartnersilla pyörii Euforian Mobiili Kuntotestiasema

Alma_Logo_Black_svg

Alma Mediapartnersin henkilöstölle tarjotaan vuosittain mahdollisuutta osallistua kuntotesteihin. Käytäntö on toiminut jo kolmen vuoden ajan, mutta myös muuta liikkumista tuetaan ja siihen kannustetaan työnantajan toimesta. Euforian Mobiili Kuntotestiasema katsastaa  ja analysoi Alma Mediapartnesin henkilöstön kuntoa pääkaupunkiseudulla, muilla paikkakunnilla kuntotestauksesta vastaavat paikalliset työterveyshuollot.

”Omissa tiloissamme tapahtuva kuntotestaus on meille joustavin ja toimivin ratkaisu pääkaupunkiseudun osalta. Myös osallistujilta tullut palaute on ollut innostunutta. Voin ehdottomasti suositella Euforian Mobiilin Kuntotestiaseman palveluja.”

-Carola Rahkola, HR Business Partner Alma Mediapartners Oy

 


 

Ekokem panostaa terveyteen ja arjen jaksamiseen

Euforianin hyvinvointivalmennukset Ekokemillä

Ekokem Oyj ja Euforian Oy ovat tehneet säännöllistä yhteistyötä Ekokemin henkilöstön voimavarojen tukemiseksi jo vuodesta 2013. Hyvinvointihanke etenee henkilöstöryhmittäin ja jokaiselle henkilöstöryhmälle ja tiimille tarjotaan mahdollisuutta osallistua yksilön ja koko tiimin voimavaroja lisäävään valmennukseen, johon kuuluu Firstbeat Hyvinvointianalyysi.

”Kumppanin valinnassa tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme ammattitaitoisen ja osaavan toiminnan, palveluntuottajan aloitteellisuuden sekä toiminnan joustavuuden erilaisissa tilanteissa.  Euforian Oy on täyttänyt hyvin kaikki odotuksemme. ”

-Marja Rekorius, henkilöstöpäällikkö Ekokem Oyj

Lue lisää Ekokem Oyj:n ja Euforian yhteistyöstä.

Lue tästä Ekokemin myyntineuvottelija Tanja Kyllösen ajatuksia hyvinvointivalmennukseen liittyen.


 

Stén & Kimet -konserni tekee tulosta teräksellä ja hyvinvoinnilla

”Euforian on täyttänyt kaikki meidän yhteistyökumppanille asettamat vaatimukset, ja yhteistyö, myös toimijoiden välillä  (työterveyshuolto), on toiminut hienosti. Euforian on tarjonnut paljon lisäarvoa Firstbeat Hyvinvointianalyysien, luentojen ja liikuntapalvelujen toteuttamiseen. Myös henkilöstöltä on tullut paljon positiivista palautetta konkreettisista vinkeistä ja suunnitelmista, joita he ovat valmennuskeskusteluissa saaneet. Mutkatonta yhteistyötä onkin helppo jatkaa.”

-Fatma Gharbi-Tapio, hallintopäällikkö Stén-Kimet -konserni

Lue lisää Stén-Kimetin ja Euforianin yhteistyöstä


 

Kunto ja Virkistys Oy:n yhteisöasiakkaiden hyvinvointihankkeiden toteutus

Suomen Kunto ja Virkistys Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia työhyvinvointipalveluja ja työkaluja arjen liikkeen lisäämiseen.

”Olemme yhdessä Euforianin kanssa on toteuttaneet innostavia liikunnanohjauspalveluita asiakkaillemme. Euforianin kanssa on ollut helppo toimia ja ohjaajat ovat kokeneita ammattilaisia, joka takaa laadun.”

– Anu Helin liiketoimintajohtaja, Kunto ja Virkistys Oy | Valo ry


 

Metso Minerals Oy:n SBA Lokomotiivi-ryhmän työhyvinvointivalmennus

”Henkilöstö on jaettu Lokomotiivi-ryhmiin, joiden tarkoituksena on ylläpitää ja edistää ryhmänsä jäsenien työhyvinvointia ja työssä viihtymistä. Osana Lokomotiivi-toimintaan kuuluu kerran vuodessa järjestettävä työhyvinvointi-tapahtuma. Tänä vuonna työhyvinvointi-tapahtumaan valittiin luennoitsijaksi Tarja Koski-Sipilä Euforian Oy:stä. Valinta oli helppo, sillä saimme joustavasti valita meille sopivan luennon aiheen ja yhteistyö toimi todella hyvin. Voimme lämpimästi suositella vastaavanlaista tilaisuutta kaikille yrityksille, sillä hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara.”

-Saija Bergé, Lokomotiivi-ryhmän jäsen

Lue lisää SBA Lokomotiivi-ryhmän valmennuksesta


 

Teknologiakeskus Techvilla Oy:n ikäjohtamisen ja työhyvinvoinnin EU-hanke

”Yhteistyö Euforianin kanssa sujui mutkattomasti ja täsmällisesti yhdessä sovittuja pelisääntöjä ja aikatauluja kunnioittaen. Seminaarien asiasisällöstä vastanneen Tarja Koski-Sipilän osaaminen  oli oikein hyvällä tasolla ja hänen vuorovaikutuksensa osallistujiin toimi hyvin. Tämän johdosta osallistujat olivat aktiivisesti mukana myös tilaisuuden toiminnallisissa osioissa ja tyytyväisiä sisällölliseen antiin. Mielestäni samanlainen tilaisuus sopii hyvin pk-yritysten henkilöstön aktivointiin toimialasta riippumatta.”

-Mikko Koskela kehityspäällikkö, Teknologiakeskus TechVilla Oy

Lue lisää TechVilla Oy:n ja Euforianin yhteistyöstä


 

Vihdin seurakunnan virkistyspäivästä puhtia arkeenkin asti

”Piha-alue oli oikein mukava ja hyvin mahduimme puuhailemaan eri toimintapisteitä päivän aikana. Ruokailu sujui oikein mukavasti navetan vintillä ja ateria sopi erinomaisesti päivään. Keli oli vilakka ja tuulinen, mutta sää oli otettu hyvin huomioon järjestäjän toimesta, niin että suurimman osan ajasta olimme vähintään pienessä liikkeessä.

Kankeuskatsauksessa emme ole olleet aikaisemmin ja luento aiheesta oli myös mielenkiintoinen ja valaisi taas uusia seikkoja omasta kehosta. Kankeuskatsaus aiheutti keskustelua työkavereiden kanssa vielä myöhemminkin.

Maalaisolympialaiset oli hauskat kaikkine pikku kommelluksieen. Ja he ketkä eivät olleet vielä aikaisemmin tutustuneet kahvakuulailuun, innostuivat lajista niin, että paikallisista urheiluliikkeistä taitaa kahvakuulat olla nyt vähissä… Myös muilla innostujilla oli havaittavissa pientä lihasarkuutta loppuviikosta kuulailun seurauksena.

Kiitos päivästä !

-Päivi Putkonen-Hegazi,  Vihdin kirkkoherran virasto

Lue lisää Vihdin seurakunnan virkistyspäivästä Kytäjän Juhlatilalla

PYYDÄ TARJOUS/KYSY MUISTA TOTEUTTAMISTAMME HANKKEISTA